© Han van der Bijl 2018
Fotografie Han van der Bijl Restauratie Home Snelfotoservice Restauratie Winkel Nieuws Inlijsten Contact Over ons Fotostudio Specialisatie stuntaanbieding het resultaat Het resultaat meer info
Een mooi ingelijste foto is een sierraad op uw dressoir of wand. Wij kunnen dit voor u snel en goed verzorgen. U ziet hier een greep uit de mogelijkheden.
Dozen vol met oude dia’s, negatieven, foto’s ed ? Wist u dat wij hiervan een prachtige DVD of Blu-ray disc kunnen maken kompleet met achtergrondmuziek en effecten. Nu als aanbieding: 100 dia’s op cd voor slechts:  € 49,95 exl. € 4,95 opstartkosten
Veel kostbare oude foto’s zijn beschadigden en lijken waardeloos. Totdat u ze gerestaureerd en mooi ingelijst aan de wand hebt hangen. Voor juist die restauraties en inlijstwerk bent u bij ons aan het goede adres. Klik op meer info en u ziet een paar voorbeelden.
Zie hier een voorbeeld van een oude groepsfoto voor en na de restauratie. Soms zijn er foto’s ernstig beschadigd die u zou weggooien. Toch is er weer een perfekte foto van te maken. Kom langs en wij doen een prijsopgave voor u.
Restauratie