© Han van der Bijl 2018
Fotografie Han van der Bijl Restauratie Home Snelfotoservice Restauratie Winkel Nieuws Inlijsten Contact Over ons Fotostudio Advies-service stuntaanbieding het resultaat Het resultaat meer info
Een mooi ingelijste foto is een sierraad op uw dressoir of wand. Wij kunnen dit voor u snel en goed verzorgen. U ziet hier een greep uit de mogelijkheden.
Dozen vol met oude dia’s, negatieven, foto’s ed ? Wist u dat wij hiervan een prachtige DVD of Blu-ray disc kunnen maken kompleet met achtergrondmuziek en effecten. Nu als aanbieding: 100 dia’s op cd voor slechts:  € 49,95 exl. € 4,95 opstartkosten
Veel kostbare oude foto’s zijn beschadigden en lijken waardeloos. Totdat u ze gerestaureerd en mooi ingelijst aan de wand hebt hangen. Voor juist die restauraties en inlijstwerk bent u bij ons aan het goede adres. Klik op meer info en u ziet een paar voorbeelden.
Zie hier een voorbeeld van een oude groepsfoto voor en na de restauratie. Soms zijn er foto’s ernstig beschadigd die u zou weggooien. Toch is er weer een perfekte foto van te maken. Kom langs en wij doen een prijsopgave voor u.
Restauratie