© Han van der Bijl 2018
Fotografie Han van der Bijl Welkom Home Snelfotoservice Restauratie Winkel Nieuws Inlijsten Contact Over ons Fotostudio Specialisatie stuntaanbieding
Wij zijn gespecialiseerd in fotorestauratie.. Denkt u daarbij aan foto’s van dierbaren. Een vaak matige foto met een drukke achtergrond bijvoorbeeld. Wij maken daar vaak  weer een fraaie portretfoto van . Wij zijn specialisten op het gebied van beeld. Denk aan snel fotoservice vaak al direct  mogelijk terwijl u wacht. Officieële pasfoto’s , ook voor India of de USA etc. fotorestauratiewerk, grootformaatprinten tot 60 x 200 cm. Canvassen etc etc. Portretfotografie, etc etc. Doordat wij alles in eigen beheer maken kunnen wij ook snel leveren Ook uw wensen op het gebied van videobewerking voeren wij graag professioneel voor u uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het overzetten van uw oude films, video’s, foto’s, dia’s etc op DVD   al dan niet voorzien van achtergrondmuziek.
Specialisatie
tel. 0341-358298
Graag tot ziens in onze winkel- fotostudio-vaklab Ons team staat voor u klaar voor het vervullen van al uw foto-video wensen.  
Kwaliteit Snelheid Maatwerk
meer info Specialisatie